Vlad Batrîncea a anunțat că BCS va participa la Marșul Victoriei din 9 mai

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) va participa la Marșul Victoriei din 9 mai, organizat de Comitetul Național Coordonator “Victoria”. Anunțul a fost făcut de către deputații Blocului, Vlad Batrîncea și Constantin Starîș.

“BCS va fi alături de Comitetul Național “Victoria”, vom oferi susținerea organizatorică și juridică, ca această măsură să fie organizată cu respectarea normelor legale. Mai bine de 15 ani organizăm Regimentul nemuritor și pe parcursul anilor nu a fost înregistrat nici un conflict sau situație neplăcută. Și în acest an, acest marș va avea loc pe același traseu, din Piața Marii Adunări Naționale către Eternitate. Vor participa mii de cetățeni ai R.Moldova și are ca scop comemorarea evenimentelor din 1941-1945, când și Moldova a făcut parte din tabăra învingătorilor”, a declarat Vlad Batrîncea.

Secretarul Executiv al PSRM a venit cu un apel și către autorități.

“Tradițional măsura va avea loc în limitele legii cu respectarea ordinii publice. Suntem deschiși pentru a conlucra cu poliția și chemăm la liniște și buna organizare. Lansăm invitație publică pentru toți cetățenii R.Moldova, să vină la Chișinău, să participăm împreună. Să luăm medaliile, portretele buneilor și străbuneilor și să aducem aminte despre acele acte de eroism”, a mai spus Vlad Batrîncea.

Comitetul Național Coordonator “Victoria” invită toți cetățenii să participe pe 9 mai la Marșul Victoriei, care, în mod tradițional, va începe la ora 09:30, din Piața Marii Adunări Naționale de la Chișinău până la Memorialul Gloriei Militare ”Eternitate”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.