Viorica Dumbrăveanu spune că angajații medicali din suburbii ar putea fi cazați, temporar, în Chișinău

Autoritățile dispun de suficiente echipamente de protecție pentru medici, asistente medicale, infirmiere, șoferi de ambulanță, iar informațiile despre lipsa acestuia sunt false. Declarația aparține ministrului Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, şi a fost făcută astăzi în cadrul unui briefing de presă.

“Vom continua să luăm măsurile necesare pentru a asigura lucrătorii medicali cu toate cele necesare. Dispunem de echipamente de protecție şi nu este vorba doar de medici sau de asistente medicale, vorbim despre întreg sistemul medical”, a declarat Viorica Dumbrăveanu.

Totodată, Ministrul Sănătății le-a mulțumit tuturor celor care s-au solidarizat cu personalul medical.

 “Vreau să-mi exprim gratitudinea față de cetățenii Republicii Moldova care au făcut parte din acea putere socială ieri comparativ cu cei care au mers mai mult pe critici, pe informații senzaționale, şi s-au solidarizat prin a aplauda lucrătorilor din sistemul medical, prin a aprecia activitatea lucrătorilor din sistemul medical”, a mai spus Viorica Dumbrăveanu.

Viorica Dumbrăveanu a mai anunțat că la necesitate, va fi asigurată cazarea lucrătorilor medicali în orașul Chișinău și transportarea la locul de muncă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.