VIDEO // Un membru al Consiliului electoral din Ialoveni face ilegal campanie pentru binomul PAS-DA

Un membru al Consiliului electoral al circumscripţiei uninominale nr. 22, din orașul Ialoveni, face campanie pentru binomul PAS-PPDA, deşi statutul său îi interzice acest lucru. Victoria Butuc-Guranda, jurist din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, a recunoscut, într-o postare pe Facebook, că se implică activ în favoarea blocului condus de Maia Sandu şi Andrei Năstase, transmite stiridinmoldova cu referire la actual.md.

„Astăzi, în satul meu, Dănceni, alături de candidatul blocului ACUM, Liviu Vovc şi echipa, am mers de la poartă la poartă şi am discutat cu consătenii mei despre alegerile parlamentare”, a scris pe 31 ianuarie Victoria Butuc-Guranda pe Facebook.

În postarea sa, aceasta susţine că şi-a retras calitatea de membru al Consiliului electoral al circumscripţiei uninominale nr. 22, însă numele ei continuă să apară în hotărârea cu privire la constituirea Consiliului electoral al circumscripţiei electorale uninominale nr. 22, orașul Ialoveni. Mai mult, cererea cu data de 30 ianuarie a fost depusă pe 31 ianuarie și consiliul încă nu a luat act de aceasta, respectiv, susținătoarea binomului PAS-DA era încă membru al Consiliului electoral al circumscripţiei uninominale nr. 22, când făcea agitație electorală ilegală în favoarea lui Liviu Vovc.

Share this Post!

Related post

0 Comment