Video // Soția deputatului PDM, Sergiu Sîrbu, a transmis un mesaj pe facebook: „nu fiți răi, fiți buni. noi vă iubim!”

Soția deputatului PDM, Sergiu Sîrbu, a transmis un mesaj pe facebook direct din spitalul în care se află internat democratul. Ina Sîrbu a declarat că este pentru a treia oară în vizită la soțul ei, punând astfel punct speculațiilor făcute de o parte din presă care a manipulat, scriind că democratul ar fi fost deja externat, transmite stiridinmoldova.md cu referire la telegraph.md.

„Sunt în vizită la Sergiu astăzi pentru a treia oară și am decis să fac acest live acum seara, ca să fie un argument pentru jurnaliștii care au scris că Sergiu doarme acasă. Nu este așa. În primul rând noi suntem în spitalul de urgență și după cum puteți vedea, Sergiu este internat într-un salon obișnuit. Sergiu este stabil și se simte mai bine. Noi le mulțumim tuturor care ne susțin în aceste clipe grele și ne compătimesc. Dacă cuiva îi pare că comoția cerebrală este o glumă, atunci asta e…” a spus soția democratului.

Ina Sîrbu a mai declarat că va rămâne la Sergiu ca să privească împreună meciul dintre naționala Moldovei și Franței și a îndemnat toți oamenii să fie mai buni la suflet.

„Eu rămân să privesc împreună cu Sergiu meciul dintre Moldova și Franța. Sper foarte mult că Moldova va învinge și noi cu toții vom avea cu ce să ne mândrim. Vă doresc un weekend frumos tuturor și o primăvară frumoasă în suflet. Nu fiți răi, fiți buni, pentru că nimeni nu vă plătește bani ca să fiți răi. Fiți buni că aveți o viață întreagă de trăit.”, a mai declarat Ina Sîrbu.

Amintim că pe data de 21 martie, în perioada amiezii, deputatul Sergiu Sîrbu a fost lovit de către activistul organizației extremiste ANTIFA, Pavel Grigorciuc. În urma loviturii, acesta a fost internat în spital, suferind o comoție cerebrală.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.