VIDEO Sîrbu: Atenţie, stimate Andrei, nicio groapă nu este pe acest drum. Acest drum a fost făcut chiar în poarta liderului Platformei DA din raionul Telenești

Fapte, nu vorbe. Candidatul democrat la alegerile parlamentare, Sergiu Sîrbu, i-a demonstrat liderului PPDA, Andrei Năstase, că proiectele democraţilor ajung peste tot, transmite stiridinmoldova cu referire la publika.md.

Deputatul a făcut o transmisiune live pe Facebook de pe drumul din satul de baştină al lui Năstase care a fost reabilitat în cadrul proiectului „Drumuri bune pentru Moldova”.

Tronsonul reparat în satul Mândreşti din raionul Teleneşti are peste un kilometru, iar lucrările au costat 2,1 milioane de lei. Drumul trece chiar prin faţa casei liderului Organizaţiei Teritoriale PPDA Teleneşti.

„Atenţie, stimate Andrei, nicio groapă nu este pe acest drum. Acest drum a fost făcut chiar în poarta liderului Platformei DA din raion. Vreau să vă demonstrăm că indiferent de orice culoare politică, guvernarea Partidului Democrat a făcut şi va continua să facă drumuri bune pentru Mîndreşti, pentru toate raioanele, pentru toate satele, deoarece drumul este al oamenilor”, a declarat Sergiu Sârbu, candidat la alegerile parlamentare.

În cadrul vizitei sale în satul Mîndreşti, Sergiu Sârbu a observat şi nişte afişe electorale lipite pe o staţie de aşteptare, lucru interzis de legislaţie. Unul dintre ele aparţine blocului PAS – PPDA. Sergiu Sîrbu a mai menţionat că s-a întâlnit cu locuitorii satului Mîndreşti şi a avut o discuţie constructivă.

„Cum crezi, stimate Andrei, de ce oamenii susţin Partidul Democrat? Poate din cauză că nu ai făcut nimic niciodată în acest sat, niciun proiect pentru acest sat”, a mai adăugat candidatul.

Publika.md aminteşte că programul naţional „Drumuri bune pentru Moldova” a fost lansat de Guvern la iniţiativa preşedintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Anul trecut au fost reparaţi 1600 de kilometri de drum. Valoarea investiţiilor a ajuns la 1,6 miliarde de lei. Proiectul continuă şi anul acesta pentru reabilitarea a 2600 de kilometri de drum.

Share this Post!

Related post

0 Comment