VIDEO // Șeful statului i-a înmânat cheile de la apartament familiei taximetristului care a decedat în tragicul accident din centrul Capitalei, a primit în dar un apartament

Familia taximetristului Alexandru Usatîi, care a decedat în tragicul accident din centrul Capitalei, a primit în dar un apartament. Cheile de la casa nouă au fost înmânate chiar de președintele țării, Igor Dodon.

„Am înmânat cheile de la un apartament cu două odăi din comuna Stăuceni, familiei taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața în tragicul accident din centrul Capitalei. Rovena Usatîi crește de una singură cei doi feciori de 9 și 18 ani și din cauza faptului că nu aveau o casă proprie, locuiau la bunei”, a anunțat Igor Dodon pe Facebook.

Actul de binefacere a fost posibil datorită unui agent economic, precum și altor oameni cu suflet mare care au reacționat la apelul lansat de șeful statului, în cadrul campaniei naționale de colectare a fondurilor pentru procurarea unei locuințe pentru familia Usatîi.

“De asemenea, am oferit familiei un pat și un frigider de care aveau stringentă necesitate, fructe, cărți și alte lucruri necesare. Le-am urat sănătate, liniște sufletească și să se bucure de realizarea dorințelor în noua locuință”, a mai scris Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.