(VIDEO) Oamenii cei mai apropiați îl trădează pe Renato Usatîi

Renato Usatîi este gata să se retragă din cursa electorală și să se înregistreze la anticipate în calitate de candidat independent. Mai mult decât atât, tot mai mulți oameni din anturajul acestuia îl trădează și îl părăsesc zilnic. Sunt dezvăluirile liderului PACE, Gheorghe Cavcaliuc, făcute aseară, în cadrul emisiunii ”Puterea a Patra” de la N4.

Potrivit liderului PACE, sondajele care arată că PACE va obține mai mult de 5% la alegerile parlamentare a dezechilibrat și creat o adevărată dezamăgire în rândurile mai multor partide înscrise în cursa electorală, iar pe alții i-a făcut chiar să meargă la soluții radicale. Gheorghe Cavacliuc a intrat în posesia unei înregistrări audio, care trădează disperarea lui Renato Usatîi de a nu acumula suficiente voturi pentru a accede în Parlament și se gândește să meargă la alegeri în calitate de candidat independent.

Mai mult, Cavcaliuc spune că zilnic, oamenii lui Usatîi îl trădează și îl părăsesc într-un număr foarte mare.

”Vreau să vă spun că anume de la aceste date în unele partide politice este un mare razboi și dezamăgire. Liderii nu pot dormi nopțile, își batjocoresc zubalternii. Oamenii îl părăsesc pe Usatîi într-un numar foarte mare, îl tradeaza și cei din anturajul lui. Oamenii îmi trimit zilnic informații de la el, îi în disperare absolută, pentru că PACE trece în Parlament, iar el nu”, declară Cavcaliuc.

Tot în cadrul emisiunii de ieri, Gheorghe Cavcaliuc aduce noi probe că Renato Usatîi şi-a creat propria structură de filaj. De această dată cel vizat este fostul premier, Vlad Filat.

„Unul din rapoarte este din 1 sseptembrie, 2020, în care planează bănuieli rezonabile că această structură i-a făcut filaj lui Vlad Filat toată ziua, inclusiv seara când a fost la emisiune la canalul N4. Apoi l-au urmărit când s-a întâlnit cu o persoană secretă, sunt și datele mașinii, iar mai târziu l-au condus acasă. Acest grup criminal l-au urmărit și în alte zile. Serviciile de filaj au fost o zi întreagă în apropierea sediului PLDM, unde au făcut urmăriri asupra tuturor persoanelor care au intrat și au ieșit din sediu, cu fotografii, numere de înmatriculare”, spune liderul PACE.

Amintim că anterior, Gheorghe Cavcaliuc l-a acuzat pe Renato Usatîi că ar fi creat o structură de filaj, în interesele Federaţiei Ruse, care ar fila persoane publice şi demnitari de stat din ţară. Potrivit lui Cavcaliuc, prin intermediul acestei structuri, Renato Usatîi ar fi colectat informaţii compromiţătoare împotriva persoanelor filate pentru ca ulterior să le şantajeze.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.