Video // Năstase mulțumește unui troll plătit, pentru că l-a numit „curvă” pe fostul ambasador al SUA în Moldova

Revoltător – liderul Platformei DA, Andrei Năstase, i-a mulțumit unui profil fals de facebook, pe nume Andrei Petru, pentru că aceasta l-a numit „curvă” pe fostul Ambasador al SUA în Moldova, James Pettit.„Andrei Petru, mulțumesc pentru tot ce faci pe Facebook, nu te cunosc dar ceea ce faci este foarte frumos și de apreciat”, a spus Andrei Năstase într-un live, transmite stiridinmoldova.md cu referire la telegraph.md.

Precizăm că Andrei Petru este un troll plătit de Platforma DA, care zi de zi scrie comentarii de laudă la adresa lui Andrei Năstase. Acesta, prin postările sale pe facebook, promovează Blocul ACUM și face propagandă împotriva Partidului Democrat care se află la guvernare. Din investigațiile bloggerului Denis Rusu, s-a stabilit că în realitate acest Andrei Petru se numește Andrei Petică – un individ din Transnistria, iar poza pe care o folosește pe Facebook aparține unui interpret din România pe nume Cristi Nistor.

În postările sale, acest așa-zis Andrei Petru l-a numit „curvă” pe fostul ambasador al SUA în Moldova, James Pettit. Mai mult, el a scris și comentarii denigratoare la adresa reprezentanților Uniunii Europene în Republica Moldova. Cel mai revoltător este că șeful său, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, i-a mulțumit public pentru toate aceste acțiuni murdare (vedeți video mai jos).

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.