Video // Nantoi: Igor Dodon reprezintă acea mentalitate de sclav sovietic care nu dorește libertate, care nu știe pentru ce-i trebuiește statul R.Moldova

Igor Dodon reprezintă acea mentalitate de sclav sovietic ce nu dorește libertate. Asta declara deputatul blocului ACUM Oazu Nantoi despre şeful statului, încă în 2017, într-un interviu pentru Ziarul de Gardă. Acum, constată bloggerul Anatolie Chirilov, Nantoi şi-a uitat propriile afirmaţii, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

“Igor Dodon a venit la putere și reprezintă acea mentalitate de sclav sovietic care nu dorește libertate, care nu știe pentru ce-i trebuiește statul R.Moldova și, respectiv, se duce la Moscova după “30 de arginți” în schimbul suveranității R.Moldova. Și Irina Vlah și Igor Dodon au fost implicați direct în organizarea așa zisului referendum din 2 februarie 2014, referendum ilegal. Și dacă R.Moldova ar fi fost un stat care se respectă, ambii trebuia să răspundă în fața legii”, declara Nantoi. în anul 2017, într-un interviu pentru Ziarul de Gardă. 

“Cel puțin 4 persoane care până ACUM îl declara pe Dodon, trădător de patrie, ACUM îi sunt colegi în cadrul alianței ilegale Kozak. Totodată dumnealui e deja a 4-a persoană din PAScuDA ce-l invinuișete pe Dodon de faptul că primește bani de la Putin. Pentru funcții, unii sunt gata să-și vândă nu doar patria, ca cei menționați de mine mai sus, dar sunt sigur că sunt în stare să facă același lucru și cu mama lor”, constată bloggerul Anatolie Chirilov, într-o postare pe Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.