VIDEO // Maia Sandu, acuzată de un vlogger că a cheltuit milioane de euro în campania pentru alegerile prezidențiale fără a le declara

Lidera PAS, Maia Sandu, a cheltuit milioane de euro în campania pentru alegerile prezidențiale din acest an, fără a le declara legal. Acuzația vine din partea vloggerului Vitalie Florea și se conține într-o intervenție live pe Facebook. Acesta o mai acuză pe Maia Sandu și pe staff-ul său electoral de faptul că cenzurează postările de pe rețelele de socializare, începând cu alegerile parlamentare din 2019 și continuând cu scrutinul din 2020.

“Am aflat că au fost șterse, la comandă, mai multe postări, pagini și profile ale unor vloggeri de pe Facebook, care exprimau opinii nefavorabile PAS și Maiei Sandu”, spune Vitalie Florea.

Acesta mai spune că în oficiul central al Facebook, unde se procesează reclamațiile, activează un adept înflăcărat al Maiei Sandu.

“Această persoană a dat curs listei de profiluri și pagini incomode, care, ulterior, au fost șterse. Unora le-a fost limitat drastic traficul, așa cum am pățit eu”, mai spune Vitalie Florea, făcând trimitere și la atacurile asupra mai multor site-uri care emit opinii negative despre PAS și Maia Sandu.

Vitalie Florea se mai întreabă, în aceeași postare, de unde lidera PAS are bani să plătească gărzi de corp cu mii de euro sau milioane de euro pentru campania electorală.

“De unde are bani pentru televiziuni, site-uri, ONG-uri care o susțin. Banii vin cash sau prin granturi? De ce cineva din exterior investește milioane în campania unui candidat din Moldova și cu ce se va răsplăti acest candidat cu donatorii?”, se întreabă Vitalie Florea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.