VIDEO // Liderul PPDA a spus că oponenții săi ar fi niște „bufoni”

Liderul PPDA Andrei Năstase își insultă contracandidații săi din cursa pentru primăria Chișinău și refuză să participe la dezbaterile televizate. Portalul politics.md scrie că Năstase arată încă o dată că este un individ dezechilibrat și plin de complexe.  

Amintim că liderul PPDA a spus, într-o intervenție live, că oponenții săi ar fi niște bufoni. „De ce eu ar trebui să le dau satisfacție acestor bufoni să mă duc să mă războiesc cu dânșii sau ei cu mine, să transforme această camapanie electorală într-o emisiunea televizată de divertisment”, a declarat Năstase

«Andrei Năstase a găsit cheia pentru primăria Chișinău – le-a spus alegătorilor că ceilalți competitori sunt bufoni. El crede că dacă se va întâlni cu competitorii săi pentru fotoliul de primar aceia îl vor scuipa. Dle Năstase – deschideți taina, ce ați „reușit” să mai faceți ca 17 oameni vor să vă scuipe?», se întreabă politics.md.

Portalul citat se referă și la un alt caz flagrant, atunci când Andrei Năstase a făcut un live în incinta unui local din Chișinău, unde a anunțat societatea că s-a „z..bit!”.

«Lauda nestăpânită și lipsa deplină de modestie, completate de minciuni precum „multă lume spune că am fost avocat de succes”, care-l caracterizează pe dl Năstase indică la niște complexe personale profunde. Dl Năstase e omul dezechilibrelor și lucrurilor neterminate», mai scrie politics.md.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.