VIDEO // Liderul PDM, a avut parte de un mesaj emotiv din partea unei femei din Chișinău

O pensionară din Chișinău a venit cu un mesaj plin de emoții pentru liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Bătrâna i-a mulțumit pentru ajutorul oferit vârstnicilor și l-a îndemnat să continue să ajute cetățenii care au nevoie de sprijin, transmite stiridinmoldova cu referire la hotnews.

„Eu vă mulțumesc din tot sufletul din partea mea și din partea la toți bătrânii la care ați oferit ajutor și, totodată, vreau să mă închin în fața dvs și în fața la toți cei care au luat parte la așa ceva. Vă doresc și pe viitor să faceți așa lucruri bune, cum ați făcut până acum, să ajutați bătrânii și pe toți care din pensia noastră nu suntem în stare să ne asigurăm traiul”, a spus femeia cu emoții.

Amintim că, la inițiativa lui Vlad Plahotniuc, sute de mii de oameni, în special pensionari cu venituri mai mici de 2000 de lei pe lună, au primit cu ocazia sărbătorilor de iarnă un ajutor unic de 600 de lei. Liderul PDM a declarat recent că un astfel de ajutor va fi acordat și de Paști. La fel, de la 1 ianuarie, vârstnicii care primesc mai puțin de 1589 de lei au avut parte de o majorare a pensiei cu 10 la sută.

Share this Post!

Related post

0 Comment