Video // Jennifer Lopez a făcut furori la Săptămâna Modei de la Milano

Jennifer Lopez a făcut furori la Săptămâna Modei de la Milano, prin apariția la gala celebrei Donatella Versace de la Milano, care a prezentat cea mai nouă colecție Versace – 2020. Artista a purtat o rochie verde cu palmieri foarte îndrăzneață, asemănătoare cu cea purtată acum 20 de ani, transmite stiridinmoldova.md.

Pentru primăvara și vara viitoare, designerul italian mizează pe ținute în culori vii și croieli îndrăznețe. Versace a propus o colecție pentru anul viitor sub semnul palmierului. Punctul culminant al evenimentul a fost momentul în care Jennifer Lopez a pășit pe podium, îmbrăcată într-o rochie asemănătoare cu cea purtată la începutul anilor 2000.

În vârstă de 50 de ani, starul pop a venit pe „catwalk” cu o rochie verde încântătoare semnată Donattela Versace. În vârstă de 50 de ani, starul latino își păstrează formele spectaculoase prin care a devenit celebră.

După ce a defilat, Jennifer a pozat alături de designerul Donatella Versace.

Cele două au defilat pe melodia Iguana a Innei. Diva latino a purtat o versiune puţin modificată a legendarei rochii verzi cu palmieri, al cărei decolteu ameţitor a făcut valuri la decernarea trofeelor Grammy din 2000, scrie realitatea.net.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.