VIDEO // Ion Ceban a demonstrat cum va arăta Chișinăul la sfârşitul primului său mandat de primar al Capitalei

Numărul străzilor și trotuarelor reparate anual se va tripla, iar calitatea lucrărilor va creşte substanţial. Obiectivul face parte din programul de modernizare a străzilor și trotuarelor, prezentat astăzi de candidatul Ion Ceban pentru funcţia de primar al Capitalei.

Ceban își propune alocarea anuală a sumei de 300 de milioane de lei din bugetul municipal, pentru reabilitarea străzilor capitalei. De asemenea, candidatul Ion Ceban a declarat că va atrage şi fonduri externe pentru îndeplinirea acetui obiectiv.

„Ne propunem să majorăm de, cel puțin, trei ori alocațiile pentru reparația drumurilor încît să ajungem la aceste 300 de milioane de lei. Suntem siguri că vom reuşi să majorăm de trei ori numărul de străzi reparate anual în capitală. E un obiectiv absolut realist şi ştim cum să-l realizăm. Reparațiile vor fi făcute la timp și calitativ, conform standardelor europene. Vă asigur că în viitorul apropiat străzile Chişinăului vor arăta precum în filmul nostru. Aşa cum trebuie să arate străzile într-o capitală modernă.”,  a precizat candidatul socialist.

Ion Ceban a prezentat jurnaliştilor şi un film, în care a demonstrat cum va arăta Chișinăul de mîine, la sfârşitul primului său mandat de primar al Capitalei.

„Am prezentat Chișinăul de mîine așa cum ne propunem noi să îl vedem, iar Chișinăul de mîine trebuie să-l construim azi.”, a precizat Ion Ceban.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.