Video // Deputații din blocul ACUM au fost luați la întrebări de către un grup de tineri, însă deputații s-au eschivat de la răspunsuri

Un grup de tineri care protestează în fața Guvernului au mers astăzi să întrebe deputații blocului ACUM, pentru a afla de ce s-a votat împreună cu PSRM un guvern, în ciuda angajamentelor semnate în ajunul alegerilor și a doua întrebare fiind, de ce s-au votat unele candidaturi în funcții fără organizarea concursurilor publice, promise anterior, transmite stiridinmoldova.md cu referire la telegraph.md.

Tinerii s-au arătat interesați de ce au fost votați Gheorghe Bălan și Andrei Popov în funcții, fără organizarea unor concursuri publice. Mai mult de atât, cele două persoane menționate mai sus, au legături de rudenie cu șefii lor. Astfel, Andrei Popov este nașul de cununie a ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu, iar Gheorghe Bălan, desemnat șef la IGP, este cumătrul lui Andrei Năstase.

Răspunsuri nu au fost primite după așteptări, deputații intervievați au încercat să eschiveze de răspunsuri, dând vina pe Partidul Democrat pentru că nu au fost organizate concursuri publice. Mai mult de atât, deputatul Igor Grosu, a spus că se vor organiza ulterior concursuri și ulterior vor fi făcute concretizări, deși persoanele mai sus menționate deja au intrat în funcție.

O altă observație pe care tinerii i-au înaintat-o deputaților era cu privire la comisiile parlamentare, care nu au fost create la momentul în care, dar cu toate acestea figurau ca raportori pe unele proiecte de legi votate în lectură finală.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.