VIDEO // CENZURĂ la protestul din Capitală?! Critica la adresa lui Ilan Șor, interzisă

Un protestatar, care l-a criticat pe principalul figurant în dosarul miliardului furat, Ilan Șor, a fost întrerupt și dat jos de pe scena improvizată din centrul Capitalei. “Șor, dacă tu ești atât de corect cu tot cu partidul tău, care vrei să-l prezinți și nu ai făcut rău nimic țării acestea, de ce ești în Israel și nu aici, în țara asta? Aici, să ne demonstrezi că nu te temi de nimeni. Dar de-ai dus acolo (Israel), ca de acolo să ne faci declarații. Unii dintre concetățenii noștri, lucrează în Israel și ajuta țara să o ridicăm sus. Dar tu, fiind aici și lucrând, ai făcut să ne ducem în jos. RUȘINE!”, a declarant un protestatar. În acest moment, se vede din imagini cu un cetățean din mulțime îi face semn să înceteze și să coboare de pe scenă.

Amintim că prim-ministrul, Ion Chicu, a dat de înțeles că în spatele protestului de astăzi stau politicianul, Renato Usatîi și oligarhul fugar, Ilan Șor. „În pofida situației pandemice dificile în țară și în lume, unii politicieni iresponsabili organizează și îndeamnă veteranii să participe la proteste în masă. Bineînțeles, că pe un Usatîi sau un Șor, sănătatea sau viața veteranilor este ultimul lucru pe care-i interesează. Destabilizarea – acesta este visul lor azuriu”, a scris Chicu pe Facebook.

Presa a mai scris că protestul de azi ar fi finanțat de către oligarhul de la Tiraspol, Victor Gușan, proprietar al grupului Sheriff, dar și oligarhul, Ilan Șor, dat în căutare internațională în dosarul furtului miliardului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.