VIDEO // Cavcaliuc acționează în judecată JurnalTV și Deschide.md pentru calomnie

Liderul PACE  a anunțat că va acționa în judecată portalul de știri Deschide.md și televiziunea JurnalTV, pentru defăimare și calomnie. Gheorghe Cavacliuc se arată indignat de informațiile false apărute în presă, precum că el ar fi semnat un document de angajare a lui Dorin Damir, ca angajat sub acoperire.

Echipa PACE s-a adresat portalului Deschide.MD cu un demers în care cereau să dezmintă această informație, sau să publice reacția lui Gheorghe Cavcaliuc, însă ei au răspuns cu un refuz categoric.

„Chiar astăzi voi acționa în judecată portalul deschide.md care a publicat această minciună obraznică și care nu s-a obosit să dea și reacția mea în acest caz. Atrag atenția că am acționat în judecată anterior acest portal pentru alte falsuri în adresa mea. Când au înțeles că pierd cauza, mă implorau să îmi retrag cererea. Atunci am acceptat, dar nu voi mai comite această greșeală”, a declarat Cavcaliuc.

Și postul de televiziune Jurnal TV „vorbește murdar” precum că Gheorghe Cavcaliuc ar deține trei hotele în trei țări diferite, o fabrică de țigări și o benzinărie. Ca și în cazul Deschide.md, liderul PACE anunță că a acționat în judecată și la CCA și postul de televiziune JurnalTV.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.