VIDEO // Când a VOTAT Vlad Plahotniuc: „Cea mai haioasă GAFĂ din ultimii ani”. Reacția „Promo-LEX”

Liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, s-ar fi prezentat la urne pe data de 23 și nu pe 24 februarie, în ziua votului, au transmis unele surse media din R. Moldova care au făcut trimitere la faptul că imaginile video publicate pe youtube, în care liderul PD și fiul său își exercită dreptul la vot, indică data de 23 februarie, transmite stiridinmoldova.md cu referire la ziarulnational.md.

Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, consideră că știrea respectivă este „cea mai haioasă gafă media din ultimii ani”.

„În legătură cu știrea de mai jos, așteptam încă puțin timp să mai publice unele surse media, care de obicei preiau Fake News-uri de genul asta, după care vom da detalii despre, probabil, cea mai haioasă gafă media din ultimii ani. Până acum au difuzat-o Pro Tv, TV8, Jurnal și alte surse media”, a scris Gămurari pe Facebook.

Contactat de Ziarul NAȚIONAL, directorul de programe de la Asociația „Promo-Lex”, Pavel Postică, ne-a spus că Vlad Plahotniuc a votat la 24 februarie și nu cu o zi înainte. Postică a menționat că Asociația „Promo-LEX” a avut observator la secția de votare unde s-a prezentat Plahotniuc cu fiul său, iar acesta a confirmat că democratul a votat în dimineața zilei de 24 februarie.

Totuși, imaginile postate de echipa PD pe YouTube indică data de 23 februarie. Potrivit unor experți IT, serverele YouTube sunt în California, iar diferența de fus orar e de zece ore comparativ cu R. Moldova. Astfel, tot ce se încarcă pe YouTube până la ora 10.00 în R. Moldova, apare cu data zilei precedente.

https://www.youtube.com/watch?v=dchgsvzT2r0
https://www.youtube.com/watch?v=Y_OR191W7HA

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.