Viața locuitorilor din Bălți va deveni mai luminoasă și plină de evenimente: Arina Corșicova, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor, va construi parcul ,,NordLand”

Candidata la funcția de primar al municipiului Bălți, Arina Corșicova, a declarat că va implementa un proiect unic în municipiu – parcul „NordLand”, în care toate distracțiile pentru copii și adulți vor fi gratuite.

Acesta va fi creat după modelul „OrheiLand”, care de mulți ani încântă orheienii și oaspeții din alte orașe ale Moldovei.

„Toate detaliile au fost deja puse la punct: de la infrastructură până la securitate și finanțare. Sprijinul echipei lui Ilan Șor ne va permite să folosim cele mai bune practici și experiență, astfel încât, într-un an toată lumea să se poată bucura de farmecul „NordLand”. Proiectele de acest nivel pot fi implementate la timp și calitativ, dacă problema e abordată cu profesionalism. Și nu așa cum se întâmplă adesea, fără o planificare clară și cu un buget umflat”, a spus candidatul la funcția de primar de Bălți.

Potrivit acesteia, construirea unei atracții similare la Bălți va contribui la crearea de noi locuri de muncă, la atragerea investițiilor în economie și la creșterea atractivității turistice a municipiului.

,,Noul parc ne va face viața mai luminoasă și mai bogată. Acesta va fi locul unde veți putea veni cu familia și prietenii în orice zi și să uitați de grijile cotidiene. Noul parc va deveni inima orașului Bălți!”, a adăugat Arina Corșicova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.