Vedetele mondiale, la Orhei: Nemuritorii și Luis Gabriel vor evolua de ziua orașului

Pe 8 noiembrie, orașul Orhei aniversează 469 de ani, iar această sărbătoare se anunță cu adevărat de neuitat. Mândria țării noastre, Orheiul, se pregătește pentru o mare sărbătoare care va atrage atât orheienii, cât și oaspeți din toată țara.

În această zi, pe străzile din Orhei va avea loc o paradă colorată, care va face ca evenimentul să fie unul memorabil. Copiii și adulții vor avea parte de multe surprize în această zi specială. Orheienii vor fi răsfățați cu delicii gratuite, iar pentru cei mai mici oaspeți ai orașului, va fi organizată o petrecere de neuitat.

Un cadou muzical deosebit va fi concertul la care vor evolua vedete de talie mondială. Formația DoReDos, cunoscută pentru spectacolele sale extraordinare, va oferi publicului adevărate surprize muzicale. Interpreții români Nemuritorii și Luis Gabriel vor ceaa și ei momente de neuitat pe scenă, împărtășind din talentul și carisma lor publicului.

,,Am plăcerea ca pe 8 noiembrie, să vă invit alături de mine la Orhei, unde vom crea o atmosferă grozavă în Piața Vasile Lupu. Împreună cu echipa mea vă vom prezenta un adevărat spectacol muzical sută la sută Live. Să facem împreună această zi de neuitat!”, a spus artistul Luis Gabriel publicului moldovenesc.

Orheiul în sine nu a rămas departe de pregătirile pentru acest eveniment special. Orașul va fi decorat cu drapele și decorațiuni colorate, creând o atmosferă de sărbătoare. Organizatorii promit că acesta va fi un eveniment vibrant, plin de bucurie și atmosferă festivă. Această sărbătoare memorabilă va fi completată de legendarul DJ al anilor 2000, DJ Aligator, care va oferi orașului clipe muzicale extraordinare.

Spectacolul festiv se va încheia cu un foc de artificii care va lumina cerul Orheiului. Cea de-a 469-a aniversare a urbei se anunță a fi unul dintre cele mai memorabile evenimente din viața culturală a țării și va oferi orașului și oaspeților săi amintiri de neuitat.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.