Vedeta Disney, Demi Lovato a împlinit 27 de ani

Demi Lovato a împlinit 27 de ani pe 20 august și a petrecut cât se poate de liniștit alături de buna sa prietenă, Ariana Grande, transmite stiridinmoldova.md.

Vedeta Disney dorește cu orice preț să lase în urmă zilele și nopțile pe care le irosea bând alcool și consumând droguri și să se bucure de ce are viața de oferit. Pe 20 august și-a sărbătorit ziua de naștere cuminte, alături de prietenii apropiați, iar de la aniversare nu a lipsit Ariana Grande, una dintre cele mai bune prietene ale artistei.

Demi Lovato era una dintre cele mai apreciate vedete Disney în urmă cu câțiva ani, însă problemele personale și demonii lăuntrici au fost mai puternice decât ea, determinând-o, nu doar o dată să facă gesturi necugetate. Vedeta s-a refugiat, de la o vârstă fragedă în consumul de alcool și de droguri, iar anul trecut a ajuns la urgență în urma unei supradoze de heroină.

Pe 24 iulie 2018, Demi Lovato a fost luată din locuința ei din Hollywood Hills din cauza unei supradoze de heroină. Înainte de a fi transportată la spital, artista a fost tratată la domiciliul ei cu o soluție injectabilă care se adminstrează în cazul supradozelor de medicamente sau droguri.

Lovato s-a confruntat în trecut cu probleme grave precum depresia și tulburările de alimentație. Din cauza acestor afecțiuni a fost internată într-un centru de reabilitare pentru a urma un tratament pentru probleme fizice și emoționale.

După externare, cântăreața a recunoscut public că a suferit de bulimie, că și-ar fi aplicat singură corecții fizice și că și-a înecat amarul în alcool. Totodată, Lovato a afirmat că a fost diagnosticată pe durata tratamentului cu tulburări bipolare. Cu toate acestea, cântăreața a reușit să lase în urmă toate aceste evenimente neplăcute din viața sa și este hotărâtă să preia controlul asupra propriei existențe. Artista a spus adio consumului de alcool în exces și se concentrează din nou asupra carierei, căci s-a aflat într-un con de umbră în ultima perioadă.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.