Vecinii lui Harry și Meghan Markle par a fi deranjați de apariția acestora în zonă

Ducii de Sussex s-au mutat, de câteva luni, la Frogmore, pe domeniul Windsor, însă unii dintre vecinii lor par a fi deranjați de apariția acestora în zonă, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit jurnaliștilor de la Metro, rezidenții din zonă au fost invitați la o ședință în care s-a vorbit despre regulile pe care trebuie să le urmeze în cazul în care se vor întâlni cu Prințul Harry și cu Meghan Markle, însă acestea nu au fost deloc pe placul vecinilor Ducilor de Sussex.

„Este extraordinar. N-am mai auzit niciodată așa ceva. Toată lumea care locuiește în zonă lucrează pentru familia regală și știe să se comporte respectuos. Nici în preajma Reginei nu ni s-a spus să ne comportăm așa. Suverana e foarte fericită când localnicii o salută“, ar fi spus unii vecini pentru Metro, notează Adevărul.

Dar care sunt regulile care i-au deranjat pe vecinii lui Meghan și Harry? Din câte se pare, printre acestea ar fi: inițierea unei conversații cu Ducii de Sussex și lăsarea de scrisori în cutia poștală a cuplului, nimeni nu are voie să se ofere să aibă grijă de bebelușul Archie sau să-l atingă, iar dacă unul dintre câinii Ducilor fuge la cineva, acea persoană nu are voie să îl atingă.

După apariția în presă a regulilor pe care trebuie să le respecte vecinii Ducilor de Sussex, reprezentanții Palatului Buckingham au anunțat că a avut loc o întâlnire cu rezidenții, însă acestora nu li s-a impus cum să se comporte: „A existat o discuție cu localnicii pentru că ei să știe cum să îi ajute pe cei doi noi rezidenți cu orice eventuală problemă și pentru a-i ajuta să se se acomodeze cu noua casă. Nu exista nicio listă oficială cu reguli, iar discuția a fost una relaxată“.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.