Vasile Bolea a catalogat adresarea lui Petru Frunze la Procuratură drept „acțiune disperată”

Deputatul PSRM Vasile Bolea a catalogat adresarea lui Petru Frunze (PAS) la Procuratură drept „acțiune disperată”. Bolea a scris într-o postare pe Facebook că “deputații onești trebuie să-și declare corect și cinstit toate bunurile, nu să le ascundă sub diferite șiretlicuri”.

Totodată, socialistul i-a recomandat deputatului Maiei Sandu să pregătească răspunsuri pentru Agenția Națională de Integritate, inspectoratul fiscal, dar și pentru procurori, referitor la averea și interesele sale. “Din declarațiile de avere și interese s-a văzut cât de “onest” este, atât el, cât și alți deputați curat-murdari de la PAS”, spune Vasile Bolea.

“Procurorii într-adevăr vor avea întrebări pentru el, poate chiar și cătușe pentru “mâinile curate” ale tuturor deputaților “onești” ai Maiei Sandu. VA URMA”, a conchis Bolea.

Amintim că recent, Vasile Bolea a anunțat că a analizat declarațiile de avere ale deputatului PAS Petru Frunze și a depistat mai multe nereguli. Socialistul a sesizat în acest sens Agenția Națională de Integritate. În replică, Frunze s-a plâns la procuratură pe Bolea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.