Urnele de gunoi din capitală încep să apară pe străzile din oraș

Urnele de gunoi din capitală încep să apară pe străzile din oraș, asta după ce municipalitatea nu a procurat unității din 2015. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței din această dimineață de la Primăria Chișinău.

Potrivit edilului, anul trecut municipalitatea a achiziționat 50 de coșuri moderne, care au fost instalate pe bd. Ștefan cl Mare și Sfânt, iar altele 250 au fost repartizate în toate sectoarele.

„De asemenea, pentru Aleea Mircea cel Bătrân au fost instalate 180 de bucăți. Pentru Scuarul din str. Miron Costin au fost instalate alte 55 de bucăți. Au fost procurate și parțial instalate în Parcul „La Izvor” – 200 de bucăți”, spune Ceban.

Referitor la coșurile de gunoi de pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin. Acele coșuri au fost instalate la această etapă, pentru a împiedica parcările pe trotuarele nou renovate. Ele au în dotare coșuri de zinc care vor fi instalate la finalizarea lucrărilor, a punctat edilul.

„Pentru 2021 planificăm procurarea coșurilor, care vor fi instalate în curțile de bloc și pe acele tronsoane unde nu au existat niciodată coșuri de gunoi”, a conchis acesta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.