Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Moldova i-au îndemnat pe politicieni să nu-i atragă pe studenți în manifestații dubioase cu scenarii periculoase

Doar un statalist, aflat în funcția de președinte al Republicii Moldova, va putea contribui la dezvoltarea țării într-o direcție corectă, inclusiv în domeniul Educației. Suntem de părerea că o astfel de persoană este Igor Dodon. Declarația se conține într-un comunicat de presă al Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Moldova.

„Noi ținem minte că unul dintre candidații la funcția de Președinte, Maia Sandu, a “optimizat” instituțiile de învățământ din Moldova și a închis zeci de școli în toată țara. În rezultatul aceste pseudoreforme mulți copii au abandonat școala, iar profesorii au rămas fără un loc de muncă și fără surse de existență”, se mai arată în declarația studenților.

Totodată, reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților și Tineretului din Moldova i-au îndemnat pe politicieni să nu-i atragă pe studenți în manifestații dubioase cu scenarii periculoase.

„Totodată, ne adresăm către tineretul Republicii Moldova cu rugămintea de a nu se lăsa implicați în jocuri politice, scenariile cărora, din câte înțelegem, se scriu în afara țării”, se spune în mesaj.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.