Un sfârșit cald și prietenos al sărbătorilor de iarnă în orașul de Crăciun al bașcanului: artiștii găgăuzi și moldoveni au susținut un concert uimitor

Sărbătoarea a avut loc pe 11 ianuarie într-o atmosferă caldă, cu muzică bună și distracție în Orașul de Crăciun. Echipa bașcanului a reușit să transforme sfârșitul sărbătorilor de iarnă într-un eveniment de neuitat.

De pe scenă, Evghenia Guțul s-a adresat locuitorilor din Găgăuzia cu urări de bine și mesaje promițătoare pentru 2024. De asemenea, ea le-a mulțumit celor care au contribuit și au participat la organizarea evenimentelor festive pentru găgăuzi și oaspeții Găgăuziei. Bașcanul a promis că va face tot posibilul pentru ca atmosfera minunată a orașului de Crăciun să rămână în Găgăuzia pe tot parcursul anului.

„Vă felicit încă o dată cu prilejul tututor sărbătorilor de iarnă! Vă doresc pace și prosperitate. Pentru prima dată, Găgăuzia a petrecut atât de frumos sărbătorile de iarnă. Magia târgului nostru a reunit zeci de mii de oameni din Găgăuzia și din toată țara pe parcursul a 26 de zile. Am primit și primesc în continuare multe mesaje de recunoștință din partea găgăuzilor pentru această minunată atmosferă de sărbătoare din orașul de Crăciun. Mulțumiri din suflet lui Ilan Șor pentru sprijinul acordat, bineînțeles, întregii noastre echipe și managementului cultural, care s-a străduit din greu pentru ca dumneavoastră să aveți o vacanță de iarnă atât de frumoasă. Și, bineînțeles, mulțumiri lui Moș Crăciun și Albă ca Zăpada, care ne-au oferit emoții pozitive în fiecare zi. Vom depune toate eforturile pentru a menține această atmosferă pozitivă în Găgăuzia și a ne bucura copiii”, a spus Evghenia Guțul de pe scena orașului de Crăciun în aplauzele a mii de găgăuzi.

Timp de trei ore, artiștii și ansamblurile muzicale din Găgăuzia au încântat publicul cu piesele lor și au creat o atmosferă vibrantă, plină de energie pozitivă. Surpriza serii a fost un spectacol muzical susținut de popularii și îndrăgiții interpreți moldoveni Ionel Istrati și Doinița Gherman, care au reușit să cucerească inimile publicului și să creeze o stare de spirit fabuloasă, au făcut oamenii să danseze, transformând ultimele zile ale sărbătorilor de iarnă într-un moment de neuitat pentru toți vizitatorii orașului de Crăciun al bașcanului.

Orașul de Crăciun al bașcanului Evghenia Guțul se va închide pe 14 ianuarie. Până la această oră, locuitorii Găgăuziei și a întregii Republici Moldova sunt invitați să profite de ultimele zile ale sărbătorilor de iarnă și să viziteze târgul pentru a achiziționa obiecte de artizanat și suveniruri, să încerce bucătăria tradițională găgăuză și să se bucure de atmosfera de Crăciun!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.