Un politolog o acuză pe Maia Sandu că fură slogane

Unii politicieni de pe dreapta eșichierului politic și-au pierdut mesajul și încearcă să profite de problemele agricultorilor, pe care le transformă în subiect de campanie electorală. De această părere este politologul Aurelia Peru, într-o postare pe Facebook.

“Unii politicieni urcați sus-sus în sondaje, și-au pierdut mesajul. Nada electorală a devenit – în sfârșit- agricultorul! Nu geopolitica, nu Plahotniuc, nu miliardul furat, temă care începe să piardă din intensitatea electoral”, scrie Aurelia Peru.

În opinia acesteia, între partidele care au preluat din mers mesajele protestatarilor figurează PUN în frunte cu Octavian Țîcu, dar și PAS-ul Maiei Sandu.

“De îndată ce fermierii au demonstrat unitate și perseverență, au arătat că sunt o forță care nu poate fi neglijată, „Haida (!)- și PAS, și PUN, și încă mulți ații „se gudură” pe lângă fermierii care protestează. Toți fură din sloganul ” Ne întoarcem cu fața spre stăpânii gliei!” Altminteri nu au cu ce să mai vină în fața alegătorului”, conchide Aurelia Peru.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.