Un nou Chișinău: Teodor Cârnaț și echipa sa își propun transformări radicale

Teodor Cârnaț și-a anunțat intrarea în cursa electorală pentru funcția de primar al orașului prin intermediul unui manifest intitulat “Un Nou Chișinău”. În acest manifest, Teodor Cârnaț și echipa sa se angajează să transforme profilul orașului și statutul său.

Cârnaț și-a prezentat echipa ca fiind formată din profesioniști competenți și inteligenți, care cred în necesitatea ca orașul central și metropola să strălucească de evenimente și speranțe.

„Să fim sinceri și să nu ne amăgim că am devenit străini unul față de altul (deseori nici  nu cunoaștem care ne sunt vecinii de bloc sau de stradă, iar orașul este marea familie – iar în familie toți sunt egali, respectați, iubiți și protejați)”.

În calitate de primar, Teodor Cârnaț promite să acorde o atenție specială protejării copiilor, care reprezintă viitorul Chișinăului. El propune asigurarea securității acestora în drumul lor către și de la instituțiile de învățământ, precum și implementarea unui sistem de rețea cu butoane de panică.

Pe lângă acest aspect, manifestul abordează și problema demografiei, sugerând scutirea de impozit a familiilor numeroase, acordarea de asistență financiară, psihologică și medicală familiilor care întâmpină dificultăți în a-și crește copiii.

În plus, Teodor Cârnaț pledază pentru un parteneriat strategic între administrația locală și comunitate pentru a oferi servicii publice de înaltă calitate, conforme cu standardele europene.

Teodor Cârnaț este doctor habilitat în drept, autor a 13 cărți, specialist în domeniul drepturilor omului și tată a 10 copii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.