Un musical inspirat din viaţa prinţesei Diana va avea debutul pe Broadway în martie 2020

Un musical inspirat din viaţa prinţesei Diana de Wales (1961-1997) va avea debutul pe Broadway în martie 2020, în regia laureatului cu premiul Tony, Christopher Ashley, şi cu actriţa Jeanna de Waal în rol principal, transmite stiridinmoldova.md.

„Este povestea celei mai celebre femei din epoca modernă, Diana, prinţesa de Wales. Devenită centrul mondial al atenţiei, Diana se află în dezacord cu soţul ei, cu mass-media, cu monarhia britanică şi cu ea însăşi”, se arată în sinopsisul piesei.

„Impulsionată de forţa inimii sale, prinţesa Diana îşi apără familia, ţara şi pe ea însăşi, în timp ce încearcă să cucerească inimile oamenilor. Ea a sfidat aşteptările, a convulsionat monarhia şi a lăsat în urmă o moştenire care va dura pentru totdeauna”, potrivit comunicatului agenţiei care promovează spectacolul, The Shubert Organization.

‘Diana’ se va juca la Longacre Theatre, după ce a fost prezentat în premieră sezonul trecut la Jolla Playhouse din San Diego (California), unde a avut un mare succes de casă.

Spectacolul va fi realizat de Christopher Ashley, laureat cu premiul Tony pentru cel mai bun regizor de musical în 2017, iar textul va fi semnat de scenariştii musicalului ‘Memphis’, Joe DiPietro şi David Bryan.

Restul echipei tehnice este compus din profesionişti multipremiaţi ai teatrului american, precum William Ivey Long, responsabilul cu costumele şi premiat de şase ori la această categorie, care va reinventa legendarele ţinute ale prinţesei.

Vedetei Jeanna de Waal i se vor alătura pe scenă Roe Hartrampf, în rolul prinţului Charles, Erin Davie în rolul Camillei Parker Bowles, şi laureata cu două premii Tony, Judy Kaye, care o va interpreta pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.