Un jurnalist și fost deputat spune de ce nu o crede pe Maia Sandu, din prima zi, când a fost prezentată de Filat

Jurnalistul Ștefan Secăreanu are o părere mai rezervată față de “noul vostru idol ales, Maia Sandu!”. Într-un editorial publicat pe activenews.ro, Secăreanu explică de ce nu o crede pe lidera PAS.

„Sunt persoana care am exprimat o atitudine ceva mai critică față de demersul politic al adoratei voastre Maia Sandu încă din ziua când ea a fost adusă și prezentată de V. Filat în postul de ministru la Chișinău. M-am întărit în această atitudine a mea mai ales în iunie 2019, când Maia Sandu a bătut palma cu ocupantul pentru a guverna în alianță cu el, dar și în toiul campaniei electorale din acest an, când Maia a mers pe-ascunselea să se întrevadă cu ambasadorul rus la Chișinău!”, spune Secăreanu.

Jurnalistul și fostul deputat spune că nu și-a schimbat poziția față de omul politic Maia Sandu nici după ce aceasta a fost aleasă în fotoliul de șef de stat.

„Nu o cred pe Maia Sandu nici chiar în această clipă când îmi este arătată la televizor în fața „oamenilor buni” adunați în Piața Marii Adunări Naționale cerând alegeri anticipate în aclamațiile mulțimii! Nu o cred și nu pot să-i tolerez spiritul neomarxist pe care îl cultivă atât de metodic în inimile voastre!”, mai scrie Secăreanu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.