Un designer moldovean și-a prezentat colecția Couture, la Paris Fashion Week 2020

Creatorul de modă a făcut încă un pas important în cariera sa de designer. Evgheni Hudorojcov și-a prezentat cea mai no0uă colecție haute couture în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente de modă din aceatsă toamnă, care este Paris Fashion Week 2020, transmite stiridinmoldova.md.

Avem o predilecție pentru ținutele create de Evgheni Hudorojcov, iar acum și cei mai pretențioși iubitori de modă au avut ocazia să descopere și, cu siguranță, să dezvolte o pasiune pentru creațiile designerului moldovean. Aseară a avut loc un eveniment important în cariera lui. Cea mai nouă colecție EHO Initio a fost prezentată în cadrul unui show de modă, acesta devenind unicul moldovean care a participat la Paris Fashion Week 2020.

Ținem să menționăm că la acest eveniment Evgheni a optat pentru o ținută pe care este reprezentat Pomul Vieții – brandul turistic al Republicii Moldova, astfel promovând și mai mult imaginea țării noastre.

Printre invitați, alături de designer au fost și câțiva prieteni, dar și fani ai creațiilor sale, care l-au susținut și au admirat împreună cu cei prezenți, colecția impresionantă a acestuia.

La finalul show-ului designerul a fost asaltat de presa prezentă la eveniment, oferind câtreva interviuri în franceză, iar noi abia așteptăm să aflăm mai multe detalii, întrucât ne mândrim cu oamenii care ne promovează țara prin muncă și talent, a;a cum o face Evgheni.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.