Un deputat din fracțiunea PAS se plânge că i-ar fi furat telefonul, iar drept dovadă a atașat un screenshot de la Google Timeline fals

Ieri, deputatul din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate, s-a plâns că cineva i-ar fi furat telefonul și l-a dus la sediul PDM. Drept dovadă, acesta a atașat un screenshot de la Google Timeline, care a arătat un traseu de la Guvern, unde a avut loc flashmobul celor de la ACUM, până la sediul PDM. Acest Timeline însă poate fi desenat manual, de către oricine, transmite stiridinmoldova.md cu referire la telegraph.md.

Ai nevoie de un pic de cunoștințe în Google și tenacitate pentru a desena o astfel de schemă. Acest lucru a fost postat pe Facebook de unii internauți, aici puteți vedea exemplul 1 și exemplul 2, totodată, bloggerul Anatolie Chirilov, într-un articol a desenat o astfel de schemă, glumind că dacă cineva ar dori virtual să meargă în Dubai, nu are decât să îl contacteze pe el sau pe Dan Perciun, care s-ar părea că e expert în acest domeniu.

Serviciul Google are grijă de noi și din acest motiv a și explicat pe pași cum poți desena o astfel de schemă. La rubrica Gestionați istoricul locațiilor, utilizatorii pot fi ghidați de faptul că aceștia pot să șteargă sau să editeze informații din Cronologie.

Noi am testat acest serviciu și mai jos vă prezentăm rezultatul acestuia. Vizionare plăcută și puteți încerca și voi, pentru a vă conginve de realitatea celor văzute.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.