Un constituționalist spune că PAS și Maia Sandu au avut mai multe șanse să schimbe lucrurile în Moldova, dar le-au ratat

Schimbarea promisă de Maia Sandu și PAS doar promisiune va rămâne după alegerile parlamentare anticipate. Și asta pentru că în perioada când Sandu a fost premier, aceasta a reușit doar să majoreze taxele și să ridice prețurile la produsele de bază. Totodată, echipa sa, partidul PAS, este formată din persoane cu un trecut dubios. Despre aceasta constituționalistul Vitali Catană a scris pe pagina sa de Facebook.

“Unul din hit-urile Maiașilor… Lăsați-i (pe Maia și PAS) să arate ce pot. Cei care au fost au arătat, să-i lăsăm în pace pe Maia și PAS să facă treabă. Sic! Păi, ăștia au demonstrat cu vârf și îndesat demult de ce sunt capabili. Cine a fost ministru al finanțelor responsabil de gestionarea proprietății statului asupra BEM? Cel care a lăsat să fie furat miliardul. Nu actualul consilier al Maiei? Sau ce să arate consilierul Maiei cu offshore? Să demonstreze că poate crea mai multe offshore-uri? Sau ce să mai demonstreze consiliera cu diplomă falsă? Sau chiar Maia însăși? Câte propuneri de creștere a salariilor în domeniul educației a făcut cât a fost ministru al educației? În trei ani! Dacă nu știți, vă spun. Zero!

Cât a fost prim-ministru afară de creșterea taxelor și impozitelor, afară de creșterea prețurilor la serviciile și produsele de bază, ce a reușit? Ce vreți să mai demonstreze Paparuda de Maia? Că poate depune flori de 9 mai la memorial?”, a scris Catană.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.