Un bărbat a șantajat o femeie

Ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală și Direcției Combatere a Criminalităţii Organizate a IGP în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în rezultatul investigațiilor desfășurate, la data de 11 ianuarie curent, au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, care ar fi șantajat o femeie, solicitîndu-i transmiterea unor articole din aur.

Astfel, s-a stabilit că la data de 24 decembrie 2018, bărbatul, intrând în posesia unor poze cu caracter intim ale unei femei, prin intermediul aplicației telefonice „Viber” a cerut să-i fie transmise mai multe bijuterii din aur, care îi aparțineau victimei, amenințînd-o cu răspândirea înregistrărilor defăimătoare.

La 9 ianuarie 2019, învinuitul, sub un pretext inventat, l-a trimis la întîlnirea cu victima pe un amic de-al său, spunându-i că urma să primească o datorie.

Astfel, intermediarul a fost prins în flagrant în momentul primirii bunurilor estorcate și a făcut declarații demascatoare cu privire la adevăratul făptuitor, acesta fiind reținut în data de 11 ianuarie curent.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.