Un bărbat a fost reținut pentru realizarea drogurilor de tip marijuană

Ofițerii Direcției Combaterii Crimei Organizate al Inspectoratului Național de Investigații în comun cu procurorii PCCOCS, au documentat și destructurat activitatea infracțională a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană, transmite stiridinmoldova.md.

Pe parcursul a șase luni, ofițerii de investigație au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate doze de marijuană cu 1000 și 4000 de lei, astfel, fiind identificată sursa drogurilor și metoda de transmitere a acestora.

În urma efectuării perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat pachețele cu doze diferite de marijuană, telefoane mobile și mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor în sumă de 18 000 lei .

Valoarea drogurilor confiscate se ridică la suma de 40 000 lei.

Ca urmare a operațiunii demarate, polițiștii au reținut în flagrant un bărbat în vârstă de 25 de ani, originar din municipiul Chișinău.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, cu ulterior demers pentru arest de 30 de zile.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar persoanele culpabile riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

La moment ofițerii de investigație întreprind acțiuni pentru identificarea tuturor membrilor grupului infracțional și atragerea acestora la răspundere penală.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.