Ultimele informații despre cazurile de COVID-19, înregistrate în Moldova

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat, în cadrul briefingului din această dimineață, că 28 de persoane din cele 149 diagnosticate cu coronavirus se află în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este de gravitate medie și satisfăcătoare. 

La Spitalul ”Toma Ciorbă” sunt internați 25 de pacienți în stare gravă, alți 73 de pacienți au o stare de sănătate de gravitate medie, iar 25 au o stare de sănătate bună.

La Spitalul Clinic pentru Copii din Chișinău sunt internate 10 persoane: 8 copii și două mame. Potrivit datelor prezentate de ministru, starea de sănătate a acestora este de gravitate medie.

La Spitalul Clinic Republican sunt tratate 4 persoane cu COVID-19, trei dintre care manifestă o evoluție gravă.

La Institutul Mamei și Copilului, este internată o mamă infectată cu coronavirus. Starea de sănătate a acesteia este de gravitate medie.

În Republica Moldova au fost confirmate, până acum, 149 de infecții cu coronavirus. Dintre acestea 100 sunt cu transmitere locală și 49 de import. Doi dintre pacienți au fost declarați vindecați, iar o persoană a murit infectată cu coronavirus.

Pacienții confirmați au vârsta cuprinsă între un an și peste 80 de ani. printre persoanele diagnosticate cu COVID-19 sunt și două femei însărcinate.

Alte 117 persoane așteaptă rezultatele testelor la COVID-19. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1164 de teste.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.