Ultima gumă de mestecat vândută la licitație cu o sumă fabuloasă

Legendarul Sir Alex Ferguson (77 de ani) a stat pe banca lui Manchester United nu mai puțin de 26 de ani, timp în care a bifat peste 1500 de meciuri la cârma „Diavolilor”. În toată această perioadă, managerul scoțian a consumat cel puțin 3000 de pachete de gumă de mestecat. Ultima a fost vândută la licitație pentru o sumă fabuloasă: 390.000 de lire sterline, transmite stiridinmoldova.md.

Presa engleză scrie că ultima gumă de mestecat a lui Sir Alex Ferguson ca și manager al lui Manchester United a fost vândută la licitație, pe eBay, pentru suma de 390.000 de lire. „Cu acești bani îți poți cumpăra în ziua de azi câte un model de top Ferrari și Lamborghini”, notează „The Sun”.

Ultima gumă mestecată de Sir Alex ca manager al lui Manchester United.

Mai mereu, Sir Alex Ferguson era văzut, în timpul meciurilor, mestecând gumă. Cel mai des se întâmpla atunci când Manchester United pierdea. Era cel mai ușor mod în care îți puteai da seama că era stresat.

Ultimul meci al lui Sir Alex pe banca „Diavolilor” a fost în mai 2013, un 5-5 cu West Brom, în deplasare. „Fergie” a primit un pachet de gumă de mestecat din partea mascotei echipei gazdă, exact înainte de meci. Ultima gumă mestecată de managerul scoțian a ajuns la un suporter, care a scos-o la vânzare pe platforma eBay.

„Gumă de mestecat folosită. RARĂ. Recuperată de pe The Hawthorns (n.r. stadionul lui West Brom). Cutie din lemn. I-a aparținut lui Sir Alex. După 1500 de meciuri în care a mestecat intens gumă, iat-o pe ultima. Suma va fi donată în totalitate Fundației Manchester United.”, scria în anunțul de pe eBay.

Multe persoane s-au înscris la licitație, însă nimeni nu putea bănui suma la care se va ajunge. Guma a fost vândută pentru suma de 390.000 de lire sterline, iar toți banii vor merge la Fundația Manchester United.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.