SUA înregistrează cel mai mare număr zilnic de cazuri cu COVID-19

Statele Unite au înregistrat joi cel mai mare număr zilnic de infectări cu coronavirus – aproape 40.000 de cazuri raportate, scrie Washington Post. Detalii referitor la acest subiect scrie agerpres.ro.

Cifra de 39.327 de noi cazuri raportate de serviciile de sănătate ar depăşi cifra record de 38.115 înregistrată miercuri, precizează ziarul.

Cifrele diferă în funcţie de modurile de raportare. Universitatea John Hopkins a înregistrat un număr record de 36.400 de cazuri pe 24 aprilie şi a afirmat că joi s-au înregistrat 34.339 de cazuri noi.

Potrivit publicaţiei citate, state precum Texas, Arizona, Florida şi New Mexico au întrerupt planurile de ridicare în etape a restricţiilor, având în vedere creşterea numărului de cazuri. Numai statul Texas a raportat un număr record de 5.996 de noi cazuri joi, a adăugat Washington Post.

Circa 2,4 milioane de persoane din Statele Unite au fost testate pozitiv în timpul pandemiei de COVID-19, dintre care 124.000 de persoane au murit în urma contractării virusului.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.