Stop fals! Ștefan Gligor duce în eroare opinia publică cu minciuni

Liderul Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, duce în eroare opinia publică și face declarații mincinoase. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Gligor scrie că Pavel Voicu i-ar fi mobilizat pe Stoian Iurie, șef al Inspectoratului și Maxim Ciubaciuc, șef secție la INI să transporte ilegal cetățeni în stânga Nistrului. Totodată, acesta a acuzat și Centrul Național Anticorupție că ar fi implicat în operațiune.

Un video publicat însă de Maxim Ciubaciuc vine să contrazică cele scrise mai sus. Acesta apare alături de fiica sa, într-o atmosferă familială, jucând un joc de masă.

Mai mult decât atât, liderul Partidului Schimbării a mai dat-o o dată în bară când a scris că tatăl lui Maxim Ciubaciuc, Mihail Ciubaciuc, este consilierul ministrului de Interne. Colonelul Mihail Ciubaciuc a depus cererea de demisie la data de 1 iulie curent.

Menționăm că și Centrul Național Anticorupție a venit cu o reacție în acest sens și respinge insinuările făcute de Ștefan Gligor.

„CNA respinge insinuările domnului Ștefan Gligor, care acuză Centrul Național Anticorupție de implicare în anumite “operațiuni pe segmentul transnistrean” și solicită tuturor actorilor politici să trateze cu atenție asemenea învinuiri, lipsite de temei. CNA își desfășoară activitatea în  conformitate cu norma legală și în afara politicului”, scriu reprezentanții CNA.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.