Ștefan Bănică, surprins cu micuţul Alexandru

Ștefan Bănică a fost surprins în timp ce îl ţine lângă inima lui pe micuţul Alexandru, fiul său cel mic, în vârstă de 4 luni, din căsnicia cu Lavinia Pîrva, transmite stiridinmoldova.md.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe artist în ipostaze emoţionante alături de fiul lui cel mic şi de soţia Lavinia, care şi-a revenit spectaculos după naştere. Chiar dacă între ei este o diferenţă de vârstă de 17 ani, cei doi par de-o seamă. Deşi a luat serios în greutate în timpul sarcinii, Lavinia a revenit la silueta trasă prin inel şi s-a întors la stilul vestimentar sexy şi colorat de odinioară.

Cu chipul senin, artistul şi-a luat fiul în braţe şi l-a strâns cu grijă la piept, ca pe cea mai scumpă şi mai fragilă fiinţă din lume.

La 51 de ani, Ştefan Bănică jr are trei copii minunaţi cu trei femei una mai frumoasă ca alta: Radu Ştefan (17 ani) – cu fosta iubită Camelia Constantinescu, Ana Violeta (11 ani) – cu fosta soţie Andreea Marin (44 de ani) şi Alexandru (4 luni) – cu actuala soţie, Lavinia (34 de ani).

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.