Staff-ul lui Igor Dodon depune sesizare la CEC o sesizare în care va solicita să verifice corectitudinea listei de donatori și a sumelor donate

Staff-ul candidatului independent la funcția de președinte al țării Igor Dodon atrage atenția asupra mai multor falsuri în rapoartele financiare ale contracandidatului Maia Sandu. Vlad Batrîncea a declarat că staff-ul lui Igor Dodon va depune la CEC o sesizare în care va solicita să verifice corectitudinea listei de donatori și a sumelor donate.

”Ca să înțelegeți cum ei fac donații, atunci când cineva iese și spune că noi nu avem bani, vă rog, ajutați-ne. Puteți să vă închipuiți că o mie de cetățeni să doneze aceeași sumă de bani, unul după altul, cu semnătură. Acest lucru astăzi îl vom ataca la CEC. Aceștia nu sunt banii transferați de cetățeni. Este un fals, o simulare, atunci când o mie de oameni donează o sumă exactă, de exemplu 120 de lei”, a spus reprezentantului lui Igor Dodon.

Batrîncea a declarat că staff-ul lui Igor Dodon este gata să le ofere lecții membrilor staff-ului lui Maia Sandu, pentru a le arăta cum se fac rapoartele financiare la CEC.

”Noi am fost verificați de mai multe ori, inclusiv de slugile lui Plahotniuc. Ieri, mai mulți trubaduri de-ai lui au fost în tipografie. Cum fără faimoasele slugi ale lui Plahotniuc: Reniță, Chirtoacă să faci acest show? A fost verificați de mai multe ori și am demonstrat că la noi contabilitatea și organizarea la noi în echipă este exemplară”, a conchis Batrîncea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.