Speakerul Zinaida Greceanîi a avut o întrevedere cu membrii Misiunii preelectorale a APCE

Organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie într-o manieră sigură și corectă, a fost tema de bază discutată în cadrul întrevederii președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi, cu Misiunea preelectorală a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), aflată în vizită în țara noastră. La discuții a participat și vicespeakerul, Vlad Batrîncea, care este și vcepreședinte al APCE, șeful elegației Republica Moldova la APCE.

Zinaida Greceanîi a salutat prezența delegației în țara noastră și a mulțumit pentru disponibilitatea de a purta discuții extinse privind situația politică din Republica Moldova în preajma scrutinului parlamentar.

Președintele Parlamentului a subliniat importanța promovării unei campanii corecte de către toți concurenții electorali și unui tratament echitabil și echidistant față de aceștia.

Vlad Batrîncea a accentuat că vizita Misiunii preelectorale a APCE este foarte binevenită, oferind membrilor delegației posibilitatea de a se documenta despre realitățile din țara noastră din prima sursă, fapt important pentru tragerea unor concluzii obiective și productive.

Pe parcursul zilei de astăzi, membrii misiunii vor avea întrevederi cu reprezentanții tuturor fracțiunilor și grupurilor din Parlamentul de Legislatura a X-a.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.