Solidaritate în acțiune: Ilan Șor și echipa sa aduc acasă 270 de moldoveni din Israel în doar patru zile

Ilan Șor, liderul partidului Șor, a făcut o declarație pe canalul său de Telegram, anunțând că începând cu 11 octombrie, el și echipa sa au demarat eforturi pentru a ajuta moldovenii care s-au aflat în Israel să se întoarcă acasă.

,, I-am ajutat pe moldovenii care s-au aflat în Israel în acele zile teribile să se întoarcă acasă la rudele lor. În doar 4 zile, am primit 1015 cereri de ajutor pentru zboruri”, a declarat Șor.

Astăzi, pe 14 octombrie, Ilan Șor anunță că 270 de compatrioți moldoveni vor putea să se întoarcă în Moldova din Israel.

,, Am organizat un al doilea zbor charter: am găsit special unul dintre avioanele mari – Airbus A-330, pentru ca mai mulți oameni să poată reveni acasă”, a precizat liderul.

Șor a subliniat că, pe lângă zborurile charter, au fost eliberate și bilete pentru zboruri pe diferite companii aeriene. ,, În aceste zile am eliberat 132 de bilete pentru zboruri pe diferite companii aeriene de la Ben-Gurion”, a informat liderul partidului.

Spre final, Ilan Șor a asigurat că echipa sa va continua să ajute moldovenii să revină acasă. ,, Continuăm să lucrăm pentru ca toți cei care au lăsat o cerere să revină acasă. Eu și echipa mea vom face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple!”, a conchis acesta.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.