Socialiștii au salutat formatul discuțiilor de astăzi, la care au participat doar fracțiunile parlamentare

Fracțiunea Partidului Socialiștilor este dispusă să accepte convoacarea unei ședințe extraordinare a Parlamentului, imediat ce vor fi pregătite soluții concrete pentru agricultura afectată de secetă și combaterea COVID-19. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Vlad Batrâncea, în cadrul unui briefing de presă.

“Suntem gata să convocăm ședința, atunci când vom avea proiecte de lege elaborate pentru aceste domenii. PSRM este mai reticent față de convocarea ședinței Parlamentului de dragul show-urilor de prost gust. Suntem gata să muncim, dar cu atitudine responsabilă”, a declarat Vlad Bătrâncea.

Deputatul socialist a salutat și formatul discuțiilor de astăzi, la care au participat doar fracțiunile parlamentare, fără exponenții grupurilor Candu și Șor, controlate de oligarhul Vladimir Plahotniuc

„Salutăm formatul acestui dialog, la care au participat patru partide politice, care reprezintă diferite grupuri de interese din societatea noastră. E bine că nu au participat partidele oligarhice, care au doar rolul de a bloca activitatea parlamentului, a bloca justiția și a provoca haos în țară”, a mai spus Vlad Batrâncea.

Vlad Bătrâncea a mai precizat că inițiativele privind redresarea situației din agricultură și sistemul de sănătate să vină din partea grupurilor de lucru create astăzi, din care fac parte cele reprezentanții celor patru partide parlamentare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.