Sistemul medicamentelor compensate funcționează, Andrian Candu, s-a convins de acest fapt într-o farmacie din Rezina

Cetățenii Republicii Moldova beneficiază deja de medicamente compensate 100%, iar sistemul funcționează în pofida unor comentarii răutăcioase din partea exponenților binomului PAS-PPDA, transmite stiridinmoldova cu referire la timpul.md.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a convins de acest fapt într-o farmacie din Rezina, acolo unde a ajuns Caravana Electorală a Partidului Democrat din Moldova. Andrian Candu a fost însoțit de fostul ministru al Sănătății, Ruxanda Glavan.

«Am venit să vedem, la fața locului, care este starea în domeniul medicamentelor compensate, deoarece au fost diverse speculații. Vrem să le arătăm tuturor o rețetă eliberată de medicul de familie, cu medicament compensat», a spus Andrian Candu, într-o intervenție live pe Facebook.

Ulterior, vicepreședintele PDM și-a expus emoțile pozitive într-o postare pe rețelele de socializare.

«Ce plăcere să întâlnești oameni optimiști, sinceri și frumoși, cum este această doamnă pe care am cunoscut-o într-o farmacie din Rezina unde am venit să mă conving că sistemul medicamentelor compensate funcționează, în ciuda cârcotașilor», a scris Andrian Candu, pe Facebook.

Share this Post!

Related post

0 Comment