Incediu produs într-o casă de locuit din Căușeni

În această noapte pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solocitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu produs într-o casă de locuit în orașul Căușeni.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 01:03 minute. La fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție. Ajunși pompierii au stabilit că flăcările au cuprins 2 odăi, dar și acoperișul locuinței.

Totodată, în cel mai scurt timp, salvatorii au reușit să evacueze 3 persoane din interiorul casei: un bărbat și două femei care nu au avut de suferit. Mai mult, angajații IGSU au scos din încăpere o butelie de gaz, astfel evitând producerea unei explozii.

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interior, dar și 70% din acoperiș. Potrivit datelor prelimenare IGSU, incendiul s-ar fi produs ca urmare nerespectării reguliolor antiincendiare la utilizarea focului deschis în încăpere. Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

Totodată, pompierii recomandă utilizarea focului deschis cu mare prudență. Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii au intervenit în 14 sutuații de risc.

Share this Post!

Related post

0 Comment