Simona Halep a fost cerută în căsătorie la sosirea ei în România

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, tenismana româncă care deține în prezent locul 4 WTA în lume, a revenit luni în România, după câștigarea trofeului de la Wimbledon, transmite stiridinmoldova.md.

La Aeroportul Henri Coandă, Simona a fost întâmpinată de sute de fani și admiratori. Sportiva a avut parte de o mare surpriză din partea unui fan, scrie digi24.ro.

Fanii au venit în număr foarte mare să o întâmpine pe campioana de la Londra, iar unul dintre ei chiar a vrut să o ceară de soție. Acesta a venit cu o pancartă pe care scria:

”Simona, vrei să fii soția mea?”.

Simona a stat foarte puțin alături de cei care au așteptat-o, a făcut cu mână și apoi a plecat. Faimoasa sportivă nu a apucat să răspundă cererii.

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Accesul publicului va fi gratuit. Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat: „I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.