Șeful Guvernului a venit cu o propunere pentru Maia Sandu. Vezi care este oferta premierului

Premierul Ion Chicu solicită liderului PAS să prezinte propunerile concrete pe care le are la legile asupra cărora Guvernul și-a asumat răspunderea și pe care partidul Maiei Sandu le boicotează în Parlament alături de grupul Candu și fracțiunile Șor și PPDA.

Șeful Guvernului susține că aceste legi prevăd acordarea alocațiilor din partea statului pentru medici, agricultori, oamenii de afaceri, școli, pensionari.  

”Politicienii fac politică – asta le e ”pâinea”. Între timp, Oamenii nu au de pâine. În aceste condiții propun Maiei Sandu să spună concret, care prevederi din aceste proiecte nu sunt acceptabile pentru PAS. Dacă asemenea nu există, propun Maiei Sandu să nu să se opună aprobării proiectelor. Dacă PAS are propuneri realiste pentru o nouă rectificare de buget (după ce proiectele cu caracter urgent asumate de Guvern vor intra în vigoare), sunt gata să le discutăm și să venim cu o rectificare adițională” , a scris premierul pe pagina sa de Facebook.

Ion Chicu susține că mizează pe responsabilitatea Maiei Sandu și anunță că joi, 9 iulie, ora 10:00, va fi în Parlament pentru a încerca pentru a patra oară să prezinte în fața deputaților legile pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.