Șefu poliției de frontieră își obligă angajații să se vaccineze

Rosian Vasiloi solicita Ministerului de Interne ca in urmatoarea hotarare a CNESP sa fie introdusa obligativitatea prezentarii la fiecare doua saptamani a rezultatului negativ al testului PCR Covid-19 sau testului antigen, pentru tot personalul nevaccinat din cadrul Politiei de Frontiera.

Rosian VASILOI, SEFUL POLITIEI DE FRONTIERA: “Imunizarea impotriva Covid-19 ramane a fi o prioritate actuala pentru Politia de Frontiera, dar si pentru mine personal, ca sef al acestei institutii.

Sanatatea angajatilor este mai presus de orice si in continuare voi incuraja colegii sa se vaccineze anti Covid-19. Doar asa vom putea iesi invingatori din pandemie!

Impreuna am reusit sa atingem un coeficient de aproximativ 64% vaccinati cu schema completa (la momentul preluarii mandatului de sef al institutiei era putin peste 40 %), insa din pacate sunt subdiviziuni de frontiera care putin au trecut de 10% imunizari a efectivului. In aces sens, astazi mi-am planificat o vizita de lucru la Sectorul Politiei de Frontiera Toceni si prin exemplul propriu, al familiei mele si al colegilor care au pierdut oameni dragi din cauza acestui virus nemilos, am incercat sa aduc mai aproape importanta vaccinarii anti Covid-19.

De asemenea, am informat colegii ca am venit cu propunerea catre Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova ca in urmatoarea hotarare a CNESP sa fie introdusa obligativitatea prezentarii la fiecare doua saptamani a rezultatului negativ al testului PCR Covid-19 sau testului antigen, pentru tot personalul nevaccinat. Sa fie o decizie ca in cazul cadrului didactic, deoarece si noi avem contacte directe cu cetateni, fie participantii la traficul transfrontalier sau cei aflati in zona de frontiera.

Riscul de infectare si raspandire a virusului este mare.

Stimati colegi, va indemn la responsabilizare personala, vaccinati-VA!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.