Scrisoarea părinților, către Gavrilița: Ne exprimăm profunda nemulțumire față de decizia autorităților de a prelungi vacanța

Părinții sunt nemulțumiți de decizia autorităților de la prelungi vacanța până în data de 7 noiembrie. Aceștia au semnat o scrisoare deschisă către premierul Natalia Gavrilița, prin care își exprimă profunda nemulțumire și cer anularea prevederii. Semnatarii petiției au menționat faptul că elevii claselor primare, mai ales cei din clasa 1, abia au început studiile: “Programa de învățământ este complicata, material este foarte mult, iar copiii, fiind abia la început de drum, au nevoie de ore cu prezența fizică, cu învățătorul, pentru a însuși materia”.

Totodată, aceștia precizează că sunt angajați în câmpul muncii, iar pe perioada vacanței prelungite nu au cu cine lasă școlarii, “iar lăsându-i fără supraveghere le pun viața și sănătatea în pericol”.

“Lăsați copiii să învețe cu prezența fizică în scoală, iar părintii să poată lucra ca să-și asigure traiul!”, se arată în scrisoare.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.